Dana&Mike

Dana&Mike

Noi suntem Marian si Daniela Zaharia, Mike si Dana, cum ne spun prietenii. Îl iubim pe Dumnezeu, ne iubim unul pe celălalt, iubim viaţa şi prietenii, dar mai ales iubim… adolescenţii!

După mai mulţi ani în care ne-am implicat în viaţa multora dintre ei, vrem să facem lucrul acesta şi prin intermediul blogului „Adolescentzi”. Amândoi suntem absolvenţi de psihologie şi provenim din medii în care copilăria şi adolescenţa ne-au fost greu încercate. Din cărţi am învăţat multe lucruri, din greşeli şi din experienţă şi mai multe…

Vă invităm ca de astăzi să vă alăturaţi familiei online „Adolescentzi”, un loc destinat prieteniei, discuţiilor serioase şi spiritului veseliei. Aici puteţi veni fără teama de a fi judecaţi pentru a împărtăşi bucuriile, necazurile, temerile sau propriile experienţe ce se pot dovedi valoroase pentru ceilalţi. Poţi să-ţi inviţi prietenii şi cunoştinţele, este loc pentru fiecare! Vom învăţa împreună lucruri ce ne pot fi de mare folos.

Singurele noastre aşteptări sunt legate de un limbaj decent şi care arată respect pentru ceilalţi, motiv pentru care discuţiile vor fi şi moderate. Nu cenzurăm pe nimeni, atâta timp cât se respectă cerinţele de mai sus.

Dacă doriţi să purtaţi discuţii ce nu pot fi făcute public, pentru care garantăm maximum de confidenţialitate. Nu este nimic prea greu sau de care să vă ruşinaţi. Împreună vom încerca să găsim cea mai bună soluţie pentru problema semnalată. Cel mai adesea, Mike le va răspunde băieţilor, iar Dana fetelor. În anumite situaţii o vom face şi împreună.

De asemenea, vă invităm să ne contactaţi de fiecare dată când veţi avea materiale, mesaje, apeluri, etc. ce doriţi să apară pe site.

Cam atât pentru acum. Nu vrem să ne lungim prea mult cu vorba. Vă aşteptăm cu drag să reveniţi oricând.