HoodieGangPA_468x318

foto: dailymail.co.uk

Pare “cool”. Nu, de fapt ESTE “cool”. Gaşcă, unitate, prietenie ca-n filme. Facem tot felul de nebunii împreună. Tânjeşti să fii cu ei, uneori să poţi fii ca ei. După un timp, îţi dai seama că nu toate lucrurile la care te faci părtaş seamănă întocmai cu ceea ce ai învăţat acasă. Obiceiuri urâte,  provocări pentru caracterul frumos pe care îl ai undeva în tine, dar îl ţii tot mai ascuns.

Tocmai atunci când conştiinţa îţi şopteşte că nu ar trebui să faci asta, vine unu’ mai deştept şi îţi spune: „c’mon, tzâncule, nu fii pussy!… Ţi-e frică? Eşti laş?”. Nu eşti laş, dar de dragul grupului… laşi de la tine.  Şi cu fiecare zi te tranformi, devenind tot mai mult ceea ce urai odată.

Anturajul! În ce fel ne afectează? Spune-mi cu cine te împrieteneşti ca să îţi spun cine eşti, spune un vechi proverb. Cei cu capul pe umeri au înţeles adevărul din spatele lui.

Dacă realizezi că anturajul în care eşti nu este tocmai ce ar trebui să fie, sau dacă pur şi simplu eşti încă în căutarea anturajului potrivit, haide să discutăm despre asta.

Scrie-ne!