sex_symbolsAi crescut. Sau mai exact, creşti. Corpul tău trece prin transformări din cele mai ciudate. Ai început să realizezi că pe lume există şi celălalt sex şi că, uneori, te şi atrage. Părinţii, familia, colegii, prietenii, cunoscuţii, mass-media, întreaga lume parcă, te bombardează cu bucăţi ale unui puzzle care parcă nu se mai încheie.

Puţini sunt gata, însă, a vorbi deschis şi cu seriozitate despre un subiect atât de important. Şi din păcate, învăţăm de unde nu trebuie cum nu trebuie, uneori şi ce nu trebuie.

Dacă ai frământări ce ţin de latura sexuală, te rugăm să ne scrii. Îşi vom răspunde cu toată seriozitatea şi fără să ne ascundem după deget. Nu te vom considera un ciudat. Eşti doar un om normal, ca toţi ceilalţi, iar sexul este parte din viaţă. Atâta timp cât el vine la timpul potrivit şi este supus unor principii sănătoase, el ne va aduce multă împlinire. Sexul este modul de exprimare a iubirii între soţi, de aceea este destinat familiei. Nu este nimic greşit, însă, în a fi informaţi şi a lua decizii pentru propria viaţă în deplină cunoştinţă de cauză.

Curaj!